コンビニ弁当の栄養価および食品構成に関する調査

( Max 2000 Items )
URI http://repository.center.wakayama-u.ac.jp/metadata/2459
FullText URL
Language
日本語
Set
和歌山大学
Journal Title
和歌山大学教育学部紀要. 教育科学
NCID
AN00257966
Volume
65
Order
18
Start Page
151
End Page
156
Published Date
2015-02-00
Title
コンビニ弁当の栄養価および食品構成に関する調査
Title Transcription
Title Alternative
Research of nutrition value and food composition in the boxed meals soled at convenience stores
Authors
著者 西田 実加
チョシャ ニシダ ミカ
Author Nishida Mika
所属 和歌山大学教育学部
Affiliate Faculty of Education, Wakayama University
著者 山本 奈美
チョシャ ヤマモト ナミ
Author Yamamoto Nami
所属 和歌山大学教育学部
Affiliate Faculty of Education, Wakayama University
Keywords
コンビニ弁当
栄養価
食品重量
価格
野菜
Content Type
Departmental Bulletin Paper
Grant ID
他第号
Copyright(C)2011- Wakayama University. All Rights Reserved