Toggle navigation
Wakayama University Academic Repository
日本語
About Academic Repository
How to Deposit
Publications of Wakayama Univ.
Contact Us
Journal Top
14
( 2020/3 )
13
( 2020/2 )
12
( 2020/2 )
11
( 2020/2 )
10
( 2019/3 )
8
( 2018/8 )
7
( 2018/3 )
6
( 2018/3 )
5
( 2018/3 )
4
( 2018/3 )
9
( 2018/12 )
3
( 2017/6 )
2
( 2017/6 )
1
( 2017/3 )
Permalink :
https://repository.center.wakayama-u.ac.jp/4856
Top
>
食農総合研究所研究成果
>
13
食農総合研究所研究成果 13
2020/2 発行
地方創生時代の農産物直売所に求められる機能と新たな運営方式 : 交流・体験型直売所の展開を中心に : 2019 年度和歌山大学食農総合研究所現地研究会記録
地方創生時代の農産物直売所に求められる機能と新たな運営方式 : 交流・体験型直売所の展開を中心に : 2019 年度和歌山大学食農総合研究所現地研究会記録
岸上 光克
櫻井 清一
辻 和良
UEDA, Junko
Research Center for Food and Agriculture
researchmap
FUJITA, Takehiro
Faculty of Tourism
researchmap
FullText File
AA12859283.13.pdf
10.5 MB
Self DOI
10.19002/AA12859283.13
About This Article
Language
jpn
Start Page
1
End Page
75
Text Version
publisher
AA12859283.13.pdf
10.5 MB
Total Contents
Other Article
Total Contents
地方創生時代の農産物直売所に求められる機能と新たな運営方式 : 交流・体験型直売所の展開を中心に : 2019 年度和歌山大学食農総合研究所現地研究会記録
PP. 1 - 75